speelgoed en fantasy header

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van speelgoed en fantasy, onderdeel van Bikes4u2, gevestigd te Hoogeveen.

Versie geldig vanaf 28-07-2017.

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de producten die zijn besteld. Het totaalbedrag, btw bedrag en de verzendkosten staan er voor u in vermeld.

Betaling
U heeft de keuze om de betaling te voldoen via iDeal, paypal, onder rembours of om het zelf over te maken op het rekeningnummer, die vermeld staat in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij Bikes4u2 in Hoogeveen, echter wel op afspraak. Indien de betaling na 3 werkdagen nog niet op de rekening is bijgeschreven, ontvangt u een betalingsherinnering. Wanneer het bedrag na 5 werkdagen, nadat de bestelling geplaatst is, nog niet op de rekening staat zonder enig contact, vervalt de bestelling.

Voorraad en levering
Alle producten die staan op speelgoedenfantasy.nl zijn op (beperkte) voorraad. Na binnenkomst van de bestelling, zal deze zorgvuldig worden klaar gemaakt voor u.
Verzending is binnen 24uur (maandag tot en met vrijdag) na ontvangen betaling.

Wanneer u vanuit België of Duitsland kan het overboeken wat langer duren.
Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u een verzendbevestiging.


Verzending
Verzending kost slechts €7,25, ongeacht het gewicht, binnen Nederland.
Wanneer u besteld vanuit België of Duitsland zijn de kosten €15,00, ongeacht het gewicht.
Binnen 24uu
r na ontvangst betaling (maandag tot en met vrijdag) wordt uw bestelling afgeleverd bij PostNL.

Kleuren/vormgeving
De kleuren van de artikelen die op in de webshop zijn afgebeeld kunnen afwijken van de werkelijkheid. De kleuren zijn zo goed mogelijk omschreven.

Bedenktijd / Retourzending
Wanneer u toch af wilt zien van de bestelling, dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Wanneer een product bij ontvangst niet naar tevredenheid is (kapot/beschadigd), dient u binnen 48uur na ontvangst contact op te nemen. Dan wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht.
Het retourbedrag wordt hierbij niet vergoed.


Aansprakelijkheid
Ondanks dat alle artikelen zorgvuldig worden verpakt, is speelgoed en fantasy, onderdeel van Bikes4u2, niet aansprakelijk voor het kwijtraken / kapot gaan bij PostNL. Mocht er iets niet kloppen in uw bestelling, neem zo snel mogelijk contact op via mail bikes4u2@hotmail.com of via het contactformulier op www.speelgoedenfantasy.nl.

Privacy
Speelgoed en fantasy, onderdeel van Bikes4u2. gaat uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om.
Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aankopen en niet beschikbaar gesteld aan derden.

Speelgoed en fantasy, onderdeel van Bikes4u2 behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden tussentijds aan te passen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN